Arbeidsjurist nodig?
088 - 20 50 899
Juristen Arbeidsrecht Nederland Juristen Arbeidsrecht Nederland 0882050899 Vredehofstraat 13 3761HA Soest
Klantbeoordelingen: Beoordeling ster 1 Beoordeling ster 2 Beoordeling ster 3 Beoordeling ster 4 Beoordeling halve ster (9.4 / 10)
789 beoordelingen

Twaalf werknemers van Multi Vastgoed uit Gouda zijn deze week ontslagen.

Het ging voornamelijk om mensen met een tijdelijk aanstelling. Het bedrijf heeft de contracten niet verlengd, omdat het een flinke stap terug moet doen vanwege de kredietcrisis. Volgens Mark Cunningham, woordvoerder van Multi Vastgoed, was de ontslagronde noodzakelijk om het bedrijf gezond te houden.

Het is niet dat we een gebrek hebben aan projecten. Het probleem zit aan de andere kant: banken en investeerders zijn in toenemende mate terughoudend als het gaat om het verstrekken van aanzienlijke leningen. aldus Cunningham.

Daardoor heeft het bedrijf al wel projecten moeten afstoten. Op alle locaties in Europa - MultiVastgoed heeft kantoren in 23 landen - is inmiddels gemiddeld tien procent van het personeel ontslagen.

Twee weken geleden nog, tekende MultiVastgoed een intentieovereenkomst met de gemeente Gouda over de herontwikkeling van het zuidelijke deel van stationsgebied, tussen het station en de Vredebest. Landelijk is MultiVatsgoed momenteel actief met zo’n veertig grootschalige projecten.


Bron: AD.nl

Check uw vaststellingsovereenkomst

Hulp van jurist

Een mail aan onze arbeidsjuristen is vaak voldoende om een antwoord te krijgen op vragen die u heeft over sociaal plan of arbeidsrecht.

Klik hier en stel direct uw vraag!

 

Wat kunnen wij voor u doen?

arbeidsjuristen

outplacement nieuwe baan

financieel advies ontslag

 

Boventallig nieuws

Nieuws