Arbeidsjurist nodig?
088 - 20 50 899

Alle medewerkers Binnendienst Afab Geldservice boventallig verklaard

Bij Afab Geldservice wordt het aantal personeelsleden met een kwart ingekrompen. Van de in totaal 120 medewerkers zijn er 80 actief in de binnendienst voor consumptief krediet en hypotheken. Door efficiëntere processsen en het voorlopig stoppen met hypotheken hoopt Afab Geldservice de werkzaamheden in de binnendienst met 30 man minder te kunnen uitvoeren.
 
In verband met de herstructurering van de binnendienst, is iedereen boventallig verklaard en kunnen de betrokken tachtig medewerkers solliciteren op een van de drie nieuwe functieprofielen. "Op 15 april zal voor iedereen duidelijkheid worden geboden", aldus Cyr Smits, directievoorzitter Afab Intermediaire Diensten.

De dertig medewerkers die dan buiten de boot vallen, zullen per direct worden vrijgesteld van werk, onder meer om naar ander werk om te zien. Medio dit jaar wordt een afvloeiingsregeling van kracht.


Bron: amweb.nl

Check uw vaststellingsovereenkomst

Hulp van jurist

Een mail aan onze arbeidsjuristen is vaak voldoende om een antwoord te krijgen op vragen die u heeft over sociaal plan of arbeidsrecht.

Klik hier en stel direct uw vraag!

Maak een afspraak

 

Wat kunnen wij voor u doen?

arbeidsjuristen

outplacement nieuwe baan

financieel advies ontslag

 

Boventallig nieuws

Nieuws