Arbeidsjurist nodig?
088 - 20 50 899
Juristen Arbeidsrecht Nederland Juristen Arbeidsrecht Nederland 0882050899 Vredehofstraat 13 3761HA Soest
Klantbeoordelingen: Beoordeling ster 1 Beoordeling ster 2 Beoordeling ster 3 Beoordeling ster 4 Beoordeling halve ster (9.4 / 10)
715 beoordelingen

Ontslagen bij grote beleggers in Amsterdam

Door de economische crisis hebben buitenlandse vermogensbeheerders met een vestiging in Amsterdam het zwaar. De eerste ontslagen zijn gevallen. De situatie in Nederland is zorgelijk, zeggen de directeuren van verschillende vermogensbeheerders.

Bij het Amsterdamse kantoor van de Amerikaanse beheerder BlackRock zijn zes van de dertig mensen ontslagen, al benadrukt een woordvoerder uit New York dat daarvan drie mensen een tijdelijk contract hebben.

We zijn genoodzaakt om het personeel terug te brengen. BlackRock beheert het pensioenvermogen van onder meer Philips en de Nederlandsche Bank. Bij Fidelity Investments zijn drie mensen vertrokken op een totaal van twaalf, zegt directeur Paul van Olst. Hij zegt erbij dat twee daarvan eerder zelf besloten hadden Fidelity te verlaten. Uiteindelijk hebben we helaas van één assistente afscheid genomen.


Bron: fd.nl

Check uw vaststellingsovereenkomst

Hulp van jurist

Een mail aan onze arbeidsjuristen is vaak voldoende om een antwoord te krijgen op vragen die u heeft over sociaal plan of arbeidsrecht.

Klik hier en stel direct uw vraag!

 

Wat kunnen wij voor u doen?

arbeidsjuristen

outplacement nieuwe baan

financieel advies ontslag

 

Boventallig nieuws

Nieuws