Arbeidsjurist nodig?
088 - 20 50 899
Juristen Arbeidsrecht Nederland Juristen Arbeidsrecht Nederland 0882050899 Vredehofstraat 13 3761HA Soest
Klantbeoordelingen: Beoordeling ster 1 Beoordeling ster 2 Beoordeling ster 3 Beoordeling ster 4 Beoordeling halve ster (9.4 / 10)
794 beoordelingen

Tienduizenden mensen boventallig in MKB

Door de slechtere economische omstandigheden verdwijnen er dit jaar 30.000 tot 50.000 banen in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Tienduizenden mensen in het MKB worden hier door boventallig. De meeste banen gaan verloren in de tweede helft van 2009. Met name de horeca, industrie, detailhandel en de bouw worden geraakt.

Dat blijkt uit een dinsdag gepubliceerd onderzoek van het onderzoeksinstituut EIM, in opdracht van MKB-Nederland. De studie wijst volgens EIM uit dat de krimp van de werkgelegenheid in 2010 substantieel oploopt ''als economisch herstel uitblijft. Ondernemers in het midden- en klein bedrijf zijn in de afgelopen maanden somberder geworden. Minder dan 20 procent is nog positief over de ontwikkeling van de eigen omzet op korte termijn.


Bron: nu.nl

Check uw vaststellingsovereenkomst

Hulp van jurist

Een mail aan onze arbeidsjuristen is vaak voldoende om een antwoord te krijgen op vragen die u heeft over sociaal plan of arbeidsrecht.

Klik hier en stel direct uw vraag!

 

Wat kunnen wij voor u doen?

arbeidsjuristen

outplacement nieuwe baan

financieel advies ontslag

 

Boventallig nieuws

Nieuws