Arbeidsjurist nodig?
088 - 20 50 899
Juristen Arbeidsrecht Nederland Juristen Arbeidsrecht Nederland 0882050899 Vredehofstraat 13 3761HA Soest
Klantbeoordelingen: Beoordeling ster 1 Beoordeling ster 2 Beoordeling ster 3 Beoordeling ster 4 Beoordeling halve ster (9.4 / 10)
794 beoordelingen

Banenverlies ING – 1000 fte op nominatie om boventallig te worden

De kredietcrisis en de economische malaise treft de werknemers van ING in Nederland extreem hard. Maar liefst 1.000 fte staan op de nominatie om boventallig te worden als gevolg van deze nieuwe ingreep. Het totale banenverlies (door het niet opvullen van vacatures en het naar huis sturen van externe medewerkers) bedraagt zelfs ruim 2.700.

Een ongekend harde ingreep voor een bedrijf waar het in essentie helemaal niet slecht gaat. Dat ING gezien de huidige economische situatie moet ingrijpen is op zichzelf niet vreemd. De effecten die deze ingreep echter veroorzaakt, staan niet in verhouding tot de enorme inzet die in de afgelopen jaren door ING-werknemers is gepleegd om succesvol te worden. Het verlies van banen als gevolg van de integratie van Postbank en ING Bank was al ongeveer 3.500. Daar komt dit nog een keer overheen.


Bron: Persbericht De Unie

Check uw vaststellingsovereenkomst

Hulp van jurist

Een mail aan onze arbeidsjuristen is vaak voldoende om een antwoord te krijgen op vragen die u heeft over sociaal plan of arbeidsrecht.

Klik hier en stel direct uw vraag!

 

Wat kunnen wij voor u doen?

arbeidsjuristen

outplacement nieuwe baan

financieel advies ontslag

 

Boventallig nieuws

Nieuws